یک محصول غذایی که “عمر را کوتاه می کند” … مراقب باشید!


روز به روز ، تحقیقات بیشتر و بیشتر نشان می دهد که خوردن بیش از حد گوشت قرمز خطر سلامتی دارد.

روزنامه انگلیسی “اکسپرس” نتایج مطالعه ای را که توسط گروهی از دانشمندان انگلیسی انجام شد منتشر کرد و طی آن نتیجه گرفتند که گوشت قرمز و محصولات آن هنگام مصرف فراوان ، به ویژه برای مردان ، خطر مرگ را افزایش می دهد و آنها را ” محصولات نجات دهنده زندگی “.

به گفته این روزنامه ، “خوردن گوشت قرمز ، به ویژه بیکن و سوسیس ، خطر مرگ را در مردان افزایش می دهد و همچنین خطر بیماری های مزمن مانند بیماری عروق کرونر قلب را افزایش می دهد.”

در این زمینه ، متخصصان به مردان توصیه می کنند که گوشت را با لوبیا ، آجیل و سویا جایگزین کنند.

گزارش شده است که در اکتبر 2019 ، یک مطالعه دانشگاه هاروارد شواهد علمی در مورد خطرات سلامتی ناشی از خوردن گوشت قرمز را نشان داد و توصیه کرد که تا حد ممکن از این نوع گوشت ها پرهیز شود.

این مطالعه که در ژورنال پزشکی انگلیس BMG منتشر شد ، نتیجه گرفت که عادات غذایی گوشت می تواند منجر به خطر مرگ زودرس شود. وی همچنین گزارش داد که با افزایش نصف وعده در روز مصرف این گوشت ها ، خطر مرگ در ابتدای سال 10 درصد افزایش می یابد.

وی همچنین دریافت که جایگزینی گوشت با سایر منابع پروتئینی مانند مرغ ، ماهی ، آجیل ، حبوبات و سبزیجات می تواند به مردم کمک کند تا عمر طولانی تری داشته و از خطر مرگ زودرس جلوگیری کنند.

وی تأکید کرد که افزایش مصرف گوشت قرمز با خطر مرگ همراه است و بیشترین خطر مربوط به کسانی است که مصرف گوشت قرمز فرآوری شده را افزایش داده اند. وی همچنین خاطرنشان کرد که گوشت قرمز کمتر و وابستگی بیشتر به سایر منابع پروتئینی با خطر مرگ کمتر در طی یک دوره 8 ساله ارتباط دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *