در زمان تاج … آیا از فراموشی رنج می برید؟ 3 ماده غذایی که حافظه شما را تازه می کنند


بسیاری از افراد از مشکل فراموشی رنج می برند ، به ویژه تنش عصبی و فشار روانی که بشر بیش از یک سال به دلیل شیوع بیماری همه گیر تاج ، متحمل شده است.

فراموشی مشکلی است که همه سنین با آن روبرو هستند ، نه فقط افراد مسن ، زیرا برخی از افراد در به خاطر سپردن نام افراد ، تاریخ وقایع خاص ، مکان ها و غیره مشکل دارند.

با این حال ، متخصصان تغذیه تأیید می کنند که یک رژیم غذایی سالم حاوی غذاهای خاصی که مغز را تغذیه می کنند و ذهن را تحریک می کنند می تواند به بهبود عملکردهای بدن به طور کلی کمک کند و به ویژه در برابر مشکل فراموشی مقاومت می کند.

MedicalXpress نسخه ای حاوی 3 نوع ماده غذایی ارائه می دهد که می تواند در این مسیر کمک کند.

طبق وب سایت سلامت ، تحقیقات در مورد افراد مسن ، به ویژه در دهه 1980 نشان داده است که این افراد می توانند مانند جوانان خاطرات قوی داشته باشند و این امر به خوردن غذاهای سالم و تغییر عادت های بد غذایی بستگی دارد. که بر سلامت روان تأثیر منفی می گذارد. .

مطالعه دیگری که در دانشگاه هاروارد انجام شد نشان داد که اختلال حافظه فقط به دلیل کهولت سن ایجاد نمی شود. افرادی در دهه هفتاد و هشتاد سالگی هستند که حافظه آهن دارند ، اما یک سیستم بهداشتی نامناسب بر حافظه تأثیر منفی می گذارد.

در میان آن دسته از غذاهایی که می توانیم آنها را “طلایی” بنامیم برای تحریک حافظه و مبارزه با فراموشی:

تخم مرغ

تخم مرغ منبع غنی بسیاری از مواد مغذی مهم برای سلامت مغز ، از جمله ویتامین B6 ، B12 ، فولات و کولین است ، زیرا کولین به بدن در تولید استیل سیستئین ، انتقال دهنده عصبی که برای تنظیم خلق و خو و تحریک حافظه کمک می کند ، کمک می کند. و کولین عمدتا در زرده متمرکز شده است.

تحقیقات نشان می دهد که بین کولین کم یا ویتامین B12 و اختلال در عملکرد شناختی در انسان رابطه وجود دارد.

سبزیجات

کارشناسان مصرف مقادیر زیادی سبزیجات ، به ویژه سبزیجات را توصیه می کنند که به کاهش خطر آسیب مغزی و از دست دادن حافظه مانند کلم بروکلی ، کلم ، فلفل و اسفناج کمک می کند ، زیرا برای حافظه بسیار مفید است.

مطالعه ای در سال 2018 با حضور 960 نفر نشان داد که خوردن روزانه یک وعده سبزیجات برگ مانند اسفناج به کاهش افت شناختی با افزایش سن کمک می کند.

آجیل

آجیل منبع مهمی از ویتامین H است که یک آنتی اکسیدان است و به کاهش نقایص شناختی که با افزایش سن ظاهر می شود کمک می کند.

مطالعات انجام شده در سال 2016 بر روی موش ها نشان داد که بادام به میزان قابل توجهی حافظه را بهبود می بخشد.

بنابراین ، از امروز ، بیایید سعی کنیم با اصلاح سیستم غذایی روزانه برای تحریک مغز و حافظه ، با آفتاب عصر فراموشی مقابله کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *