اینها 10 بهترین غذای روی زمین هستند

[ad_1]

به گفته بولدسکی اصطلاحاتی مانند غذاهای غنی از مواد مغذی ، غنی از مواد مغذی یا چگالی بالا برای ریز مغذی ها ، تعداد مواد مغذی موجود در غذا را متناسب با میزان انرژی یا وزن آن با مقدار کمی مواد مغذی مضر در آن عنوان می کند. .

سازمان بهداشت جهانی غذاها و غذاها را بر اساس ترکیب غذایی آنها طبقه بندی می کند زیرا غذاهای غنی از مواد مغذی اما نسبتاً کم کالری وجود دارد ، در حالی که غذاهای دیگری نیز وجود دارند که غنی از مواد مغذی هستند و حاوی ویتامین ها ، مواد معدنی ، کربوهیدرات های پیچیده ، پروتئین های لاغر و چربی های سالم هستند. . نمونه هایی از غذاهای پر مواد مغذی شامل میوه ها و سبزیجات ، غلات کامل ، لبنیات کم چرب یا بدون چربی ، غذاهای دریایی ، گوشت های بدون چربی ، تخم مرغ ، نخود فرنگی ، لوبیا و آجیل است.

برخی از غذاها حاوی مواد مغذی بسیار غنی و همچنین انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند. علاوه بر این ، چگالی عناصر غذایی بیشتری نسبت به نمونه های مشابه خود دارد. اما اگرچه این غذاها از جمله غذاهایی هستند که بیشترین مواد مغذی را در کره زمین دارند ، اما نباید فقط به آنها اعتماد کرد ، بدون اینکه سایر مواد مغذی سایر عناصر مورد نیاز بدن انسان را تأمین کنند. در عوض ، هنگام اطمینان از وعده های غذایی متنوعی باید مصرف شود تا اطمینان حاصل شود که از نظر تغذیه ای متنوعی دریافت می شود و از هرگونه کمبود مواد مغذی جلوگیری می کند ، به این معنی که یک رژیم متعادل باید شامل غذاهای پنج گروه غذایی باشد: کربوهیدرات ها ، پروتئین ها ، چربی ها ، ویتامین ها و مواد معدنی.

فقط تعداد محدودی کالری یا مواد غذایی وجود دارد که فرد می تواند در یک روز مصرف کند. بنابراین متخصصان پر کردن این سهمیه کالری با بسیاری از مواد مغذی با غذای غلیظ برای تأمین نیازهای غذایی بدن منطقی می دانند.

به گفته بولدسکی ، لیست زیر برخی از مغذی ترین مواد غذایی است که می تواند بخشی از رژیم روزانه شما باشد:

1. ماهی قزل آلا و ساردین

ماهی ها را معمولاً خوراکی می دانند. اما مانند همه سبزیجات ، تفاوت در فواید بسته به نوع ماهی وجود دارد. ماهی آزاد بسیار غنی از اسیدهای چرب امگا 3 ، منیزیم ، پتاسیم ، سلنیوم و ویتامین های گروه B است که به محافظت از بدن در برابر بیماری های خطرناکی مانند قلب و بیماری آلزایمر کمک می کند.

2. سیر

سیر به دلیل انعطاف پذیری و فوایدی که به آن می دهد بخشی از بیشتر غذاها است. سیر سرشار از ویتامین C ، برخی ویتامین های گروه B ، کلسیم ، پتاسیم ، مس ، منگنز و سلنیوم است. همچنین حاوی ترکیبات گوگردی است. چندین مطالعه علمی نشان می دهد که خوردن منظم سیر می تواند باعث کاهش فشار خون ، کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول HDL (خوب) و همچنین جلوگیری از سرطان روده بزرگ و معده شود. سیر خام همچنین به عنوان یک عامل ضد باکتری و ضد قارچ عمل می کند.

3. کلم بروکلی و گل کلم

منبع خوبی از عناصر غذایی گیاهی ، این گروه از سبزیجات ، که شامل کلم بروکلی ، گل کلم و کلم است ، سرشار از اسید فولیک ، ویتامین های C ، E و K و فیبر است.

کلم بروکلی و گل کلم همراه با اثرات ضد سرطانی ، باکتریایی و ضد ویروسی به کاهش التهاب و کاهش خطر سرطان کمک می کند.

4. سبزیجات برگ سبز

سبزیجات برگ تیره حاوی مقادیر کافی ویتامین A ، C و K ، منیزیم و کلسیم هستند. همچنین غنی از آهن و فیبر غذایی است ، شاخص گلیسمی کمی دارد و از نظر مواد شیمیایی شیمیایی و فلاونوئیدهای B- کاروتن بسیار غنی است.

چندین مطالعه نشان داده است که سبزیجات برگ دار در برابر بیماری های قلبی عروقی و سرطان محافظت می کنند. آنتی اکسیدان های آن به کاهش آسیب اکسیداتیو سلول ها کمک می کند ، بنابراین به مبارزه با پیری کمک می کند. ویتامین A باعث سلامت چشم می شود.

5. دانه های چیا

دانه های چیا یک انبار پروتئین و منبع کاملی از اسیدهای آمینه ، کربوهیدرات ها ، فیبر ، کلسیم و آنتی اکسیدان ها هستند. برخی مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم دانه های چیا با بهبود سلامت قلب همراه است. همچنین جایگزین مناسبی برای محصولات لبنی است زیرا سرشار از کلسیم است. دانه های چیا به افزایش میزان قند خون کمک می کنند.

6. کائوپا

نخود فرنگی حبوبات سرشار از پروتئین و فیبر است و مقادیر خوبی آهن ، منیزیم ، فسفر ، کلسیم و روی دارد. گیاه گاوچران مقدار زیادی مواد مغذی را برای سلامتی استخوان و انعطاف پذیری مفصل فراهم می کند. کلسیم ، منیزیم و فسفر به طور طبیعی فشار خون را کنترل می کنند ، در حالی که محتوای فیبر زیاد از افزایش انسولین جلوگیری می کند ، سطح قند خون را کنترل می کند و سلامت روده را بهبود می بخشد.

7. بادام

هر روز 8-10 عدد بادام خیس خورده بخورید تا پروتئین ، فیبر ، ویتامین E ، کلسیم ، مس ، منیزیم ، ریبوفلاوین ، آهن ، پتاسیم ، سلنیوم ، روی ، ویتامین های گروه B ، نیاسین ، تیامین و اسید فولیک دریافت کنید.

خیساندن بادام بهترین راه برای دریافت حداکثر فواید است که شامل تقویت عضلات و استخوان ها و کاهش کلسترول بد خون است. بادام همچنین به کاهش احساس افسردگی و استرس کمک می کند و از سلول ها در برابر آسیب محافظت می کند.

8. بادام زمینی

بادام زمینی به عنوان منبع خوبی از چربی های سالم ، پروتئین ها و فیبر شناخته شده است. این ویتامین حاوی بسیاری از ویتامین های پتاسیم ، فسفر ، منیزیم و ویتامین B است. اگرچه کالری زیادی دارد ، بادام زمینی سرشار از مواد مغذی و کربوهیدرات کم است. متخصصان توصیه می کنند که زنان در دوران بارداری بادام زمینی بخورند زیرا سرشار از بیوتین است. بادام زمینی مواد مغذی سالم برای قلب و همچنین آنتی اکسیدان را تأمین می کند.

برخی مطالعات نشان می دهد که بادام زمینی به کاهش خطر ابتلا به سنگ صفرا کمک می کند ، زیرا مصرف منظم بادام زمینی به کاهش کلسترول کمک می کند.

9. مهره

گردو حاوی کلسیم ، آهن ، پروتئین ، پتاسیم ، منیزیم و اسیدهای چرب امگا 3 است. تحقیقات نشان می دهد که به کاهش التهاب ایجاد کننده حملات قلبی و همچنین جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند. و به مصرف منظم گردو در حد متوسط ​​برای کاهش کلسترول مضر LDL کمک کنید.

این باکتری باعث بهبود باکتری های خوب در روده با مزیت بهبود مدیریت سطح قند خون می شود. همچنین از برخی سرطان ها محافظت می کند.

10. ماست

ماست منبع خوبی از کلسیم و پروتئین است و همچنین حاوی پروبیوتیک های زنده است. و این “باکتری های خوب” می توانند بدن را در برابر باکتری های مضر دیگر محافظت کنند. تمام سلامتی از روده شروع می شود و افزودن غذاهای تخمیر شده و ماست خانگی تازه یک روش مهم برای به دست آوردن زنده باکتری های خوب برای بدن است. متخصصان اتفاق نظر دارند که عملکرد خوب روده منجر به دفع منظم سموم از بدن می شود و باکتری های خوب همزمان سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *